Films Verkeerskunsten online bij SCHOOL op SEEF

30 augustus 2012

 

Serie films voor de praktische verkeersmethode 'Verkeerskunsten' van ROV Zuid-Holland

Sinds vandaag staan onze films 'Verkeerskunsten' op de website van SCHOOL op SEEF. Gisteren heeft 'onze' presentator Sipke Jan Bousema als dagvoorzitter de SCHOOL op SEEF 3.0 TOP geleid. Daar werd de nieuwe site gelanceerd mét daarop de films voor alle klassen van het basisonderwijs.

Sipke Jan presenteert zelf een groot aantal van de leerlingenfilms. Dolores Leeuwin heeft de andere films voor haar rekening genomen als presentatrice. De films worden gebruikt als start van een aantal praktische verkeerslessen.

De leerlingenfilms hebben we gemaakt in opdracht van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland. Het ROV heeft ons gevraagd om voor hun lesmethode 'Verkeerskunsten' (een lesmethode voor praktische verkeerslessen voor het basisonderwijs) niet alleen films voor de start van de lessen te maken, we hebben ook een voorlichtingsfilm voor ouders gemaakt én een aantal films voor leerkrachten.

'Verkeerskunsten' is onderdeel van SCHOOL op SEEF, daarvoor hebben we tenslotte ook nog de infopromo SoS gemaakt. Deze is bedoeld voor gemeenten, scholen en opvoeders.