?Plezierig sparren voor het allerbeste resultaat?

17 september 2015

Bart Coumans ? Hoofd Preventie Dopingautoriteit

In 2009 maakte Rekel de eerste videoproductie voor ons. We wilden het belang van een dopingvrije sport uitbeelden samen met een drietal 100% Dope Free ambassadeurs. Belangrijk daarbij was om ook sterk op het gevoel in te spelen bij talenten en topsporters. Ultiem doel was dat het de kijkers ?kippenvel? zou geven. En daar slaagde Rekel in.

Recent hebben we een video gemaakt met ex-wielerprof Rudi Kemna. Ook hier lag de lat hoog, maar werd ook volledig waargemaakt. In de post-productie werd de video naar een nog hoger plan getild.

De grootste uitdaging vormde de 100% Dope Free Challenge. Wij wilden graag ethische dilemma?s voorleggen aan wielrenners door ze video?s te laten zien van een vijftal (ex)wielerprofs. Dit alles ingebed in een online game. Dit was nog nooit gemaakt en vereiste diverse technische en logistieke hoogstandjes. Ook dit project is tot een goed einde gekomen en een succes geworden. 

Wat ik waardeer aan de Rekels is de professionele en plezierige manier van werken waarbij je al sparrend tot mooiere en betere resultaten komt dan aanvankelijk gedacht.