"Rekel is professioneel en prettig in de omgang"

29 juli 2011

Maaike Hoogland - Adviseur PR & Communicatie AxionContinu

Rekel Producties heeft voor ons een reportage gemaakt van een toneelstuk van het Managementteam van AxionContinu. Het MT speelde dit stuk voor de medewerkers met als thema de vraag "Hoe wil jij later verzorgd worden?". Het toneelstuk was aanleiding om na afloop in discussie te gaan met de medewerkers, met als doel input te vergaren voor ons meerjarenbeleidsplan.

Deze unieke methode om medewerkers te betrekken bij het meerjarenbeleidsplan wilden we graag vastleggen. Rekel heb ik gevonden door gewoon te googelen. Zij kwamen meteen professioneel en enthousiast over. Ze verdiepten zich echt in de materie en maakten van te voren een uitgebreid filmscript zodat je precies weet wat er gefilmd gaat worden en je niet voor verrassingen komt te staan. Ook de bewerking van het gefilmde materiaal verliep in goed overleg.

De mensen van Rekel gaan zeer professioneel te werk en zijn prettig in de omgang. We zijn zeer tevreden over het resultaat. De verkorte versie van de reportage hebben we naar alle 2000 medewerkers gestuurd. Rekel heeft ook de reproductie van deze dvd's op zich genomen.