Terug naar overzicht

Swimkick Techniekacademie

Instructiefilm in opdracht van KNZB

Swimkick Techniekacademie

In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Zwembond heeft Rekel Producties een reeks DVD's gemaakt die onderdeel uitmaken van de SwimKick Techniekacademie.

De SwimKick Techniekacademie is het lessenplan voor minioren en is de opvolger van de SwimKick Techniekschool. Het plan is gericht op het verbeteren van de techniekvaardigheden van de zwemslagen, starts en keerpunten. Naast deze DVD's maken een trainershandleiding, een jaarplanner en een zwemmerslogboek onderdeel uit van de SwimKick Techniekacademie.

DVD 1

De eerste DVD bevat twee categorieën. In de eerste categorie is te zien hoe essentiële techniekoefeningen uitgevoerd moeten worden. Dit is de rode draad van de techniekacademie.


In de tweede categorie worden lessituaties getoond waarin gerenomeerd zwemtrainer André Cats met een minior werkt aan de zwemtechniek. De rol van de trainer en het kiezen van de lesstof staat hierbij centraal

DVD 2

Deze DVD bevat beelden van de zwemtechniek van Nederlandse topzwemmers. Bij alle zwemtechnieken wordt een techniekbeschrijving gegeven.

 

""Ik zoek steeds weer samenwerking met Rekel""Annerieke Wolf - Senior Projectleider Afdeling Topsport
Opdrachtgever
KNZB
Project
Swimkick Techniekacademie
Datum
10-10-2006
Techniek
After Effects

Meer informatie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl