Terug naar overzicht

Wisselwagen

Animatiefilm over zakelijk autodelen

De Wisselwagen

Leasemaatschappij Arval heeft een nieuwe dimensie in het zakelijk autodelen geïntroduceerd: de Wisselwagen. De Wisselwagen is bedoeld voor alle medewerkers zonder vaste leaseauto. Met een of meerdere Wisselwagens bieden organisaties al hun personeelsleden de mogelijkheid te beschikken over zakelijk vervoer. Door slim delen kan iedereen genieten van de voordelen van een leaseauto. Om de introductie kracht bij te zetten hebben wij voor Arval een animatiefilm gemaakt over hun nieuwe dienst.

Arval heeft de film op 11 september voor het eerst vertoond, bij de introductie van de Wisselwagen op de iMobility Challenge. Sindsdien staat de film ook op de speciaal daarvoor ingerichte website en gebruiken buitendienstmedewerkers de animatie als tool om het nieuwe deelautoconcept bij klanten onder de aandacht te krijgen.

 

De animatie

De animatiefilm is informatief met een promotioneel karakter. In de film wordt duidelijk wat de Wisselwagen is en waarom dit concept voor afnemers een goede aanvulling is op een bestaand lease-autopark. De voordelen van de deelauto worden goed neergezet, zowel voor de gebruikers als voor de organisatie zelf.

Het verhaal van de voice-over wordt op dynamische wijze geïllustreerd met animaties van beeldelementen uit de website van de Wisselwagen én van beeldelementen uit de app waarmee de Wisselwagen gereserveerd en ontgrendeld kan worden.

 

Opdrachtgever
Arval
Project
Animatiefilm Arval Wisselwagen
Datum
23-08-2013
Techniek
After Effects, Illustrator

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl