Terug naar overzicht

Kennemer Wonen

Corporate moodfilm

Opdracht

Kennemer Wonen, een ondernemende woningcorporatie in Alkmaar, heeft ons gevraagd een film te produceren waarin hun klant centraal staat. Aanleiding is de presentatie van het nieuwe strategisch plan op 13 maart 2013 tijdens ?De Ontmoeting?. Op deze bijeenkomst is de film in première gegaan. Hierna is de film breder ingezet, onder andere op de website van Kennemer Wonen.

Doel van de film

Het primaire doel van de film is om samenwerkingspartners, (nieuwe) medewerkers en huurders een impressie te geven van Kennemer Wonen; waar staat de woningcorporatie voor, hoe pakken ze dit aan en wat wil de organisatie bereiken. Deze moodfilm is hiervoor een prima corporate middel.

Wonen is één van de eerste levensbehoeften van de mens. Dat weten de medewerkers van Kennemer Wonen. Niet voor niets staat de mens centraal bij de woningcorporatie. Vanuit een sociaal en zakelijk oogpunt werkt Kennemer Wonen dan ook aan voldoende betaalbare woningen voor mensen met een smalle beurs. Dat oog voor menselijkheid wil Kennemer Wonen sterk neerzetten. Daar draagt de film aan bij!

"Respect voor hun inzet en vakmanschap!"Hans Verzijl - Manager Bedrijfsondersteuning Kennemer Wonen
Opdrachtgever
Kennemer Wonen
Project
Corporate Moodfilm
Datum
27-02-2013
Techniek
Canon EOS C100

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl