Terug naar overzicht

Beste Calibris Praktijkopleider

Nominatiefilms voor de genomineerden voor de 'Beste Calibris Praktijkopleider 2013'

'Beste praktijkopleider 2013'

Calibris reikt ieder jaar de prijs voor Beste Praktijkopleider uit. Met deze prijs laat Calibris blijken dat het belangrijk is om goede praktijkopleiders te hebben. En daarbij dat het van belang is dat zij het geleerde in de praktijk over kunnen brengen op hun studenten om het vervolgens naar een hoger plan te  kunnen tillen. Voor deze prijs komen praktijkopleiders in aanmerking die bij een erkend leerbedrijf in zorg, welzijn of sport werken.
Voor de prijs ?Beste Calibris Praktijkopleider 2013? heeft Calibris ons gevraagd om drie nominatiefilms te produceren. De nominatiefilms gaan over de genomineerde praktijkopleiders in de sector zorg, welzijn en sport. 

De nominatiefilms dienen als platform waarop de genomineerde praktijkopleiders zich kunnen presenteren. Mede aan de hand van deze films kunnen kijkers stemmen op de praktijkopleider van hun voorkeur. Het aantal stemmen per kandidaat wordt naast het juryoordeel gelegd. Deze elementen bepalen wie de winnaar wordt. Dit jaar is dat Isata Allouti. Zij heeft de prijs voor Beste Calibris Praktijkopleider op 20 juni 2013 in ontvangst genomen.

 

De nominatiefilms

Per genomineerde is een film gemaakt. Daarin is te zien wie de genomineerde is en wat voor werk hij of zij doet. Daarbij ligt de focus op diens rol als praktijkopleider. 

De films zijn volgens een vast format opgebouwd zodat er een gelijk platform voor iedere kandidaat is en zij een gelijke kans hebben stemmen te werven. In de films komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat doet de kandidaat in diens dagelijks werk als het gaat om het begeleiden van stagiairs of werknemers in opleiding?
  • Wat is de persoonlijke drijfveer om praktijkopleider te zijn?
  • Welke voorwaarden in een leerbedrijf vindt de genomineerde essentieel  om stagiairs/werknemers goed te kunnen opleiden?
  • Hoe ziet de ideale stagiair eruit?

 

Opdrachtgever
Calibris
Project
Nominatiefilms ?Beste Calibris Praktijkopleider 2013?
Datum
10-05-2013
Techniek
Canon EOS C100

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl