Terug naar overzicht

Competent in de BSO

Trainingsfilm voor een online beoordelingstool voor stagiaires en stagebegeleiders in opdracht van Calibris

Competent

Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij hebben een nieuw online beoordelingssysteem ontwikkeld voor stagiaires en stagebegeleiders: Competent. Het begeleidingsinstrument bestaat uit vragenlijsten over de beroepsvaardigheden van stagiaires in een bepaald beroep. Competent vormt de basis voor het praktijkleren van studenten. De tool biedt op eenvoudige wijze de mogelijkheid om te testen hoe het staat met hun voortgang. Calibris heeft ons gevraagd een trainingsfilm te maken als onderdeel van workshops over Competent.

 

De film

De film bestaat uit een registratie van een activiteit van een stagiair in de sportsector. De film wordt vertoond tijdens de workshops. Aan de hand van de casus die in de film getoond wordt, kunnen deelnemers oefenen met Competent. Met het online beoordelingssysteem geven ze aan wat de stagiair in de getoonde casus goed deed en wat niet.

In de film zien we een stagiair die met leerlingen op een BSO een sportactiviteit onderneemt. In de gymzaal gaat hij paaltjesvoetbal met ze spelen. De stagiair legt het spel uit en hij begeleidt de kinderen tijdens het spel. 

Opdrachtgever
Calibris
Project
Trainingsfilm voor workshop over Competent
Datum
05-03-2013
Techniek
After Effects, Canon EOS 7D

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl