Terug naar overzicht

Ibabs

Animatie over een oplossing voor papierloos vergaderen

De opdracht

iBabs is een online tool voor papierloos vergaderen. In Nederland gebruiken veel organisaties de tool al. MSI Communications, ontwikkelaar van standaard en klantgerichte software, wil iBabs nu internationaal in de markt zetten. Deze informatieve promofilm draagt daar aan bij.

Via re-sellers in verschillende landen richt de film zich tot secretariaten van met name bestuurlijke instanties buiten Europa. Allereerst ligt de focus op landen met een westerse cultuur, zoals Duitsland, Frankrijk, Zweden, Australië en de Verenigde Staten. Met de animatie geeft MSI organisaties in hun netwerk zicht op wat iBabs is en wat het hen aan voordelen biedt.

De animatie

Vanuit de gedachte dat de film zich allereerst richt op secretaresses, wordt de film verteld vanuit een fictieve secretaresse: Babs. Babs vindt in iBabs haar digitale alter ego en steun en toeverlaat. Vanuit haar ervaring wordt de informatie over de tool gecommuniceerd.

Babs vertelt dat vergaderen meer met zich meebrengt dan alleen de bespreking op zich. Ze is vaak nog meer tijd kwijt met het maken van afspraken en het ordenen, mailen, printen en lezen van documenten. Met iBabs werkt Babs veel efficiënter. Vergaderingen zijn nu eenvoudiger, inhoudelijker én milieuvriendelijker.

De film is Engelstalig.

 

 

Opdrachtgever
MSI Commnunications B.V.
Project
iBabs
Datum
12-06-2014
Techniek
After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl