Terug naar overzicht

Competent in de zorg

Trainingsfilm voor een online beoordelingstool voor stagiaires en stagebegeleiders in opdracht van Calibris

Competent

Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. In 2013 hebben ze een nieuw online beoordelingssysteem ontwikkeld voor stagiaires en stagebegeleiders: Competent. Het begeleidingsinstrument bestaat uit vragenlijsten over de beroepsvaardigheden van stagiaires. De tool biedt op eenvoudige wijze de mogelijkheid om te testen hoe het staat met hun voortgang.

Calibris heeft ons in 2013 gevraagd een trainingsfilm te maken als onderdeel van workshops over Competent. Die film ging over Competent in de BSO. Calibris verzorgt inmiddels ook workshops voor opleidingen in de zorgsector. Voor die workshops hebben wij deze film gemaakt.

 

De film

De film bestaat uit een ge├źnsceneerde stagesituatie op een verpleegafdeling in een verzorgingshuis. De film wordt vertoond tijdens de workshops. Aan de hand van de casus die in de film gespeeld is, kunnen deelnemers oefenen met Competent. Met het online beoordelingssysteem geven ze aan wat de stagiair in de getoonde casus goed deed en wat niet.

In de film zien we een stagiair die een oudere dame verpleegt in een verzorgingshuis. De pati├źnt staat bekend als een notoire klager. Haar klachten zijn deze keer echter serieus van aard. Hoe gaat de stagiair hiermee om?

Opdrachtgever
Calibris
Project
Trainingsfilm voor workshop over Competent in de Zorg
Datum
22-04-2014
Techniek
After Effects, Canon EOS 7D

Meer informatie over deze productie

Telefoon: