Terug naar overzicht

Schaal+

Animatie over het nieuwe programma van SchaalX

Schaal+

Samen met Schrijf-Schrijf hebben we voor recruitmentbureau SchaalX een animatie gemaakt over hun nieuwe programma Schaal+.  

In Schaal+ brengt SchaalX bedrijven en jonge online professionals samen. Steeds meer bedrijven voelen de noodzaak om aan te haken bij de razendsnelle veranderingen op het vlak van digitalisering en technologische innovatie. Maar ze weten niet waar ze de kennis en mensen vandaag moeten halen. Daarentegen zoeken steeds meer jonge talenten op het gebied van online marketing of (interaction of visual) design naar ervaring en contacten met de juiste bedrijven/organisaties. Schaal+ brengt hen samen.

De animatie

SchaalX heeft Schrijf-Schrijf gevraagd te helpen om Schaal+ in de markt te zetten. Daarbij richten ze zich eerst op grote Nederlandse bedrijven. Schrijf-Schrijf heeft een huisstijl en een mix aan communicatiemiddelen ontwikkeld. Een daarvan is animatie. Voor de realisatie daarvan hebben ze ons gevraagd. De animatie brengt in aanvang een schokeffect teweeg: "We lopen achter. We moeten iets doen." Vervolgens komt de oplossing: Schaal+!

 

 

Opdrachtgever
Schrijf-Schrijf
Project
Schaal+
Datum
28-09-2015
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl