Terug naar overzicht

Afleverspecialist

Trainingsfilm voor afleverspecialisten van leasauto's in opdracht van Arval

Afleverspecialisten van Arval

In het programma Arval Smart Experience start Arval dit jaar met trainingen aan de afleverspecialisten. Zij leveren vanuit de dealers leaseauto?s af bij berijders. In die trainingen leidt Arval medewerkers van dealers op tot specialisten die auto?s op een ?Arval-waardige? manier afleveren bij berijders. Belangrijk onderdeel daarbij is de voorbereiding; Arval vindt het belangrijk dat afleverspecialisten zich van tevoren goed informeren over de organisatie die de auto leaset en de berijder die de auto in ontvangst gaat nemen. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en servicegericht zijn uiteraard ook van belang op het aflevermoment zelf. 

De film

We hebben er voor gekozen een film te maken waarin de specialist een leaseauto net over de top aflevert bij een berijder. We zien afleverspecialist Rob, hij begrijpt als geen ander dat Arval net een stap verder gaat dan andere leasemaatschapijen. Hij legt de berijders bij het het afleveren van de nieuwe leaseauto helemaal in de watten!

De film wordt ingezet als onderdeel van de training die Arval autodealers aanbiedt. De trainingen vallen in het programma Arval Smart Experience.

 

 

Opdrachtgever
Arval
Project
advertentie
Datum
16-03-2015
Techniek
Sony FS7, Final Cut Pro, After Effects

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl