Terug naar overzicht

Contacteers

Animatie over Contacteers, specialist in klant- en doelgroepcontact

Contacteers

Contacteers is specialist in klant- en doelgroepcontact. Veel organisaties besteden hun contact met klanten, abonnees, vrijwilligers of bijvoorbeeld donateurs uit. Vaak gaat dat om contact over werving, behoud, service of marktonderzoek.

Het aansturen en monitoren van al die verschillende bureaus kan organisaties veel tijd kosten. Contacteers helpt dit soort organisaties. Het bedrijf kan het volledige proces van uitbesteden van dit soort contacten uithanden nemen, of adviseren en ondersteunen bij specifieke onderdelen in het proces van uitbesteding van klantcontact.

Sinds september 2016 handelt het bedrijf onder de naam Contacteers. Reden om o.a. via een video te communiceren wat het bedrijf doet en levert.

De animatie

In de animatie zetten we helder uiteen wat Contacteers op het gebied van klant- en doelgroepcontact kan betekenen voor organisaties. Daarbij hebben we beeldelementen gecreĆ«erd die aansluiten bij de nieuwe huisstijl. Verschillende beeldelementen komen ook terug op de website. Website en animatie vormen zo een organisch en eenduidig geheel.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

 

 

Opdrachtgever
Contacteers
Project
Animatie over Contacteers, specialist in klant- en doelgroepcontact
Datum
30-09-2016
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl