Terug naar overzicht

NEVI MVI

Animatie over de ISO 20400 richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

NEVI

NEVI is hét netwerk en kenniscentrum van en voor inkoopprofessionals. De organisatie maakt inkoopkennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoop/aanbestedingsproces. NEVI verzorgt opleidingen en (maatwerk)trainingen, geeft publicaties uit en organiseert netwerkbijeenkomsten en evenementen.

Samen met NEN heeft NEVI een internationale richtlijn opgesteld voor Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI): ISO 20400. Deze biedt organisaties houvast en inzicht zodat ze Maatschappelijk Verantwoord Inkopen goed kunnen inrichten en borgen. 

Met een infographic hebben NEVI en NEN kennis laten nemen van ISO 20400. Dat willen ze aanvullen met een animatie over de nieuwe richtlijnen.

De animatie

De animatie is gemaakt met de illustraties uit de infographic. In de film wordt duidelijk hoe MVI vanuit de ambitie van het management wordt vertaald naar beleid en strategie. De juiste randvoorwaarden helpen inkopers, contractmanagers en budgethouders vervolgens om duurzaamheid in het inkoopproces te embedden.

Naast deze Engelstalige versie voor internationaal gebruik hebben we ook een Nederlandstalige versie van de animatie gemaakt.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

Opdrachtgever
NEVI
Project
Beleidsvisie tot 2020
Datum
20-09-2016
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl