Terug naar overzicht

Duurzame inzetbaarheid

Animaties voor A+O Metalektro in opdracht van berenschot

Berenschot en A+O-Metalektro

In opdracht van A+O-Metalektro organiseert Berenschot in 2015 en 2016 een aantal congressen met als thema Duurzame Inzetbaarheid. Deelnemers gaan aan de hand van workshops dieper in op het thema en krijgen hiermee handreikingen voor het opstellen van een Duurzaam Inzetbaarheidsplan voor het bedrijf waar ze werken.

Berenschot heeft voor de metalektro-branche drie succesfactoren geïdentificeerd die cruciaal zijn voor een geslaagde verandering op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid:

  1. Goed projectmanagement voeren
  2. Het bouwen aan en behouden van draagvlak
  3. Gericht aan de slag met gedragsverandering


Berenschot koppelt de succesfactoren aan drie congresrondes. Per ronde staat één van de factoren centraal. Ieder congres start met de animatie over de betreffende succesfactor.

De animaties

De animaties gaan over Clements Staal; een fictief bedrijf dat groeit en waar de vraag naar producten toeneemt. Toch zijn er sluimerende problemen. De gemiddelde leeftijd loopt op, het verzuim is hoog en er is weinig interne mobiliteit. De directie van Clements Staal wil daar iets aan doen en onderneemt actie. Ze initiëren een project, creëren draagvlak en werken aan gedragsverandering bij hun medewerkers.

Ieder van de films gaat op een van de drie succesfactoren in.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

Opdrachtgever
Berenschot
Project
Duurzame Inzetbaarheid in de metalektro
Datum
22-02-2016
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl