Terug naar overzicht

The Next View

Bedrijfsanimatie voor The Next View

The Next View

The Next View is een consultancybureau dat  verschillende SAP producten en diensten levert. The Next View zet zichzelf steeds nadrukkelijker op de kaart als Design Thinking specialist voor de SAP wereld. Om die ontwikkeling kracht bij te zetten, heeft de IT-dienstverlener in Amsterdam een innovation centre geopend. Deze is ingericht door experiencebureau DST. Onderdeel van het centrum is een mindsetfilm die bezoekers bij binnenkomst te zien krijgen. Samen met DST hebben we deze film gemaakt.

De animatie

De mindsetfilm heeft de vorm van een animatie gekregen. DST leverde het concept en het script -een snelle en theatrale vertelling-, wij hebben de tekst voorzien van beeld en geluid. De visuele stijl laat zich het best omschrijven als eclectisch en dynamisch. De film is opgebouwd uit bestaande foto?s en videofragmenten en uit nieuwe illustraties, teksten, grafieken, statistieken, etc. Alles volgt elkaar snel op, opbouwend naar de climax: the next view!

The Next View is genomineerd voor de Gouden Reiger in de categorie Creativiteit/innovatie. De winnaar wordt op 27 september bekend gemaakt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm, onderdeel van Nederlands Filmfestival 2016.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424 

"Een wervelende verbeelding"Jeroen Dessauvagie - Inhoudsontwikkelaar/Producer DST
Opdrachtgever
DST
Project
Bedrijfsanimatie The Next View
Datum
29-02-2016
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl