Terug naar overzicht

NEVI Talks

Registratie van een serie pitches over inkoopwetenschap en inkooppraktijk

NEVI

NEVI is hét netwerk en kenniscentrum van en voor inkoopprofessionals. De brancheorganisatie maakt inkoopkennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoop/aanbestedingsproces. NEVI verzorgt opleidingen en (maatwerk)trainingen, geeft publicaties uit en organiseert netwerkbijeenkomsten en evenementen. Voor de periode tot 2020 heeft NEVI een nieuwe beleidsvisie. Naast de animatie waarin NEVI de beleidsvisie presenteert aan haar leden, had de inkooporganisatie ook behoefte aan een sterk verhalende film met impact, een moodfilm.

NEVI Talks

Tijdens de Inkoopdag die NEVI in juni 2016 heeft georganiseerd, hebben vier inkoopwetenschappers en vier inkopers uit de praktijk pitches gegeven over verschillende onderwerpen. Deze pitches hebben we geregistreerd en gemonteerd.

Deze acht films zijn de start van een serie NEVI Talks. We hebben daarom het format ontwikkeld en de vormgeving apart opgeleverd zodat alle toekomstige NEVI Talks-filmmakers hun films volgens het format kunnen opmaken. Zo ontstaat een groeiend aantal NEVI Talks-films!

NEVI Talks worden vanaf maart 2017 verspreid via het NEVI Kennislab

"Fijn om mee te sparren"Nathalie Krom - Wormgoor - Marketing en communicatie NEVI
Opdrachtgever
NEVI
Project
NEVI Talks
Datum
31-07-2016
Techniek

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl