Terug naar overzicht

Creating tasty textures

Animatie over het creëren van de gewenste textuur in voedingsproducten

Wageningen Food & Biobased Research

Wageningen Food & Biobased Research* ondersteunt bedrijven onder andere op het gebied van textuur in voedingsproducten. Bij het (her)formuleren van voedingsproducten is het behoud of het creëren van de gewenste textuur heel belangrijk. Wageningse onderzoekers kunnen het hele proces uit handen nemen of waar nodig adviseren. 

*Wageningen Food & Biobased Research is een contractresearchorganisatie van Wageningen University & Research 

De animatie

De animatie maakt aan de hand van een concreet voorbeeld duidelijk wat Wageningen Food & Biobased Research kan betekenen als het gaat om het creëren van textuur. Het voorbeeld toont hoe je een ingrediënt in een ijsje kunt vervangen, met behoud van de romigheid van het ijs en de knapperigheid van het hoorntje. 

De animatie laat bedrijven op een overzichtelijke wijze zien waarvoor ze bij Wageningen Food & Biobased Research terecht kunnen.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

"Oog voor de beeldtaal"Corine van Zandwijk - Marketingcommunicatie adviseur Wageningen Food & Biobased Research
Opdrachtgever
Wageningen University & Research
Project
Creating tasty textures
Datum
10-04-2017
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl