Terug naar overzicht

GPR Software

Animatie voor W/E adviseurs over GPR software

W/E adviseurs & GPR software

W/E adviseurs adviseert op het gebied van duurzaam bouwen, vastgoed en gebiedsontwikkeling. Daarnaast ondersteunt W/E adviseurs organisaties van visievorming tot handelen in de dagelijkse praktijk

Het adviesbureau heeft daartoe ondermeer GPR software ontwikkeld. De software helpt corporaties, gemeenten, huurders en vastgoedbeleggers  duurzaamheid inzichtelijk, meetbaar en bespreekbaar te maken. W/E adviseurs biedt zes softwarepakketten, GPR Gebouw is de bekendste. Dit pakket biedt gebruikers zicht op de duurzaamheid van unieke gebouwen, GPR Vastgoed maakt duurzaamheid van meerdere gebouwen of gebieden inzichtelijk.

De animatie

W/E adviseurs wil de software graag onder de aandacht van potentiële gebruikers brengen. De animatie die we hebben gemaakt is daarbij een handige tool. 

De animatie is gemaakt voor corporaties en gemeenten en laat de meerwaarde van GPR software, met name van GPR Gebouw en Vastgoed, zien. Wat biedt de software hen zodat ze kunnen bijdragen aan een klimaatneutraal gebouwde omgeving in 2050? 

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

"Meedenken, doorvragen én een goed resultaat!"Johanna Quelle-Dreuning - marketing & communicatie W/E adviseurs
Opdrachtgever
W/E adviseurs
Project
GPR software
Datum
16-06-2017
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl