Terug naar overzicht

Geneesmiddelen en dispensaties

Animatie voor de Biljartbond over geneesmiddelendispensatie om dopingovertredingen te voorkomen

Koninklijke Nederlandse Biljartbond

De Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) maakt zich net als andere sportbonden hard voor een dopingvrije sport. Dat doen ze in samenwerking met de Dopingautoriteit, want ook de biljartwereld heeft te maken met doping.

In de meeste gevallen overtreden biljarters de dopingregels doordat ze medicijnen gebruiken die op de dopinglijst staan. Om biljarters daar bewust van te maken heeft de KNBB de website Schone Afstoot gemaakt. Hierop staat informatie over doping, waaronder enkele animaties die we voor de Dopingautoriteit hebben gemaakt, een bewerking van een animatie en een film waarin topbiljarter Harrie van de Ven vertelt over zijn schorsing.

De animatie

Onze animatie over geneesmiddelendispensatie (GDS) die we als onderdeel van een serie voor de Dopingautoriteit hebben gemaakt, is er een die voor de KNBB heel waardevol is als hij wordt aangepast tot een biljartspecifieke versie. Dat hebben we gedaan. Met wat aanpassingen in de voice-over, enkele nieuwe illustraties en wat inkorten is de animatie geschikt gemaakt voor gebruik in de biljartwereld.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

Naast de animatie hebben we voor de KNBB ook een videoportret gemaakt van biljarter Harrie van de Ven die geschorst is vanwege een dopingovertreding als gevolg van medicijngebruik.

Opdrachtgever
KNBB
Project
Animatie geneesmiddelendispensatie
Datum
12-01-2017
Techniek

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl