Terug naar overzicht

NEVI Kennislab

Animatie over het NEVI Kennislab

NEVI Kennislab

NEVI Kennislab is dé kennisbron voor inkoop- en supplymanagement professionals. Het NEVI Kennislab is een online platform waarop de meeste actuele en relevante kennis en expertise over inkoop- en supplymanagement gecreëerd en gedeeld wordt. NEVI heeft het platform ontwikkeld zodat alle inkoopprofessionals uit haar netwerk zich kan blijven ontwikkelen.  

NEVI is netwerk en kenniscentrum van en voor inkoopprofessionals. De organisatie maakt inkoopkennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoop/aanbestedingsproces. NEVI verzorgt opleidingen en (maatwerk)trainingen, geeft publicaties uit en organiseert netwerkbijeenkomsten en evenementen.

In 2016 heeft NEVI haar beleidsvisie tot 2020 gepresenteerd. Het Kennislab is een van de speerpunten in het beleid. Eind maart 2017 is het nieuwe platform gelanceerd. Om die lancering kracht bij te zetten is een animatie ingezet. 

De animatie

In de animatie laten we zien hoe het NEVI Kennislab bijdraagt in het up to date houden van inkoopprofessionals, zodat zij hun werk goed kunnen blijven doen.

Dat gebeurt door kennis gericht en gescreend aan te bieden op het online platform, door inkopers met elkaar in contact te brengen en zo kennis te delen. Dat gebeurt bijvoorbeeld tijdens evenementen en themasessies. 

Deze animatie is een vervolg op animatie Beleidsvisie, die we in 2016 voor NEVI hebben gemaakt. 

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

"Fijn om mee te sparren"Nathalie Krom - Wormgoor - Marketing en communicatie NEVI
Opdrachtgever
NEVI
Project
NEVI Kennislab
Datum
04-04-2017
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl