Terug naar overzicht

Lancering Alcarta

Eventfilm in de vorm van een registratie van de lancering van Alcarta op de KNAG-dag in CineMec Ede

Alcarta

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een nieuwe atlas voor het voortgezet onderwijs op de markt gebracht: Alcarta. De atlas is ontwikkeld in samenwerking met Westermann Gruppe, Europa’s grootste atlasmaker, Boddaert Geoproducties en het aardrijkskunde-onderwijs.

Meer dan 700 overzichtelijke, gedetailleerde kaarten en een uniek kleuren- en symbolensysteem voor intuïtieve navigatie. Alcarta maakt de wereld voor iedereen toegankelijk.

Eventfilm lancering

Tijdens de KNAG-dag 2017, de jaarlijkse bijeenkomst van het aardrijksundegenootschap, zijn de bezoekers verrast met de lancering van een nieuwe wereldatlas voor het Nederlands Voortgezet Onderwijs: Alcarta.

Deze bijzondere onthulling werd groots gedaan met de vertoning van de Moodfilm in een van de grootste bioscoopzalen van Europa, in CineMec Ede. Daaromheen trok ThiemeMeulenhoff met verschillende activiteiten aandacht voor Alcarta. De educatieve uitgeverij heeft ons gevraagd er een sfeerverslag van te maken.

"Als je films 'oohs' en 'aahs' oproepen weet je dat het gelukt is"Ria Geraets-Heijen - Marketingcommunicatie adviseur a.i. ThiemeMeulenhoff
Opdrachtgever
ThiemeMeulenhoff
Project
Alcarta
Datum
13-11-2017
Techniek
Canon C100

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl