Terug naar overzicht

bbn adviseurs

Corporate film over bbn adviseurs

bbn adviseurs

bbn adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied. Het bedrijf biedt advies en management voor vastgoed met een hoge toegevoegde waarde. Als breed adviesbureau biedt bbn adviseurs vastgoed- en huisvestingsadvies. Vanuit verschillende afdelingen levert het bedrijf bijdrages aan gebiedsontwikkeling, bouw(kosten)management, onderhoud en beheer en realisatiemanagement. 

In januari 2018 bestaat bbn adviseurs 50 jaar. Het bedrijf grijpt de gelegenheid aan om een corporatefilm te laten maken. De premiere van de film was op 31 januari, op het Jubileumfeest van bbn adviseurs, met een speciale jubileumversie van de film!

 

 

Corporate film

Aanvankelijk vroeg bbn adviseurs om een animatie. Toen duidelijk was dat het bedrijf behoefte had aan een film die vertelt wat bbn adviseurs is en doet, hebben wij een concept bedacht waarin gefilmde beelden worden gecombineerd met animatie. Samen vertellen de beelden het verhaal van bbn adviseurs.

Na de premiere wordt de film ingezet in de corporate communicatie, zowel on- als offline. De film geeft zicht op het werk en de diensten die bbn adviseurs levert, zodat klanten weten dat het bedrijf in de volle breedte actief is bij alle typen vastgoed.

Het verschil tussen de Jubileumversie en de reguliere bedrijfsfilm zit aan het eind: speciaal voor het jubileum hebben we een jubileumversie van het bedrijfslogo gemaakt.

 

 

"We zijn overtuigd met een eigenwijze aanpak"Maarten Pullen - afdelingsmanager & adviseur bbn adviseurs
Opdrachtgever
bbn adviseurs
Project
Corporate film
Datum
02-02-2018
Techniek

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl