Rekel Welpje

08 september 2017

 

Categorie: Rekels

Mijn naam is Sonja Lugtenburg, ik ben 22 jaar en ik ben de nieuwste Rekel! Jeej! De komende 5 maanden ga ik hier mijn afstudeerproject uitvoeren en werk ik twee dagen per week mee aan producties. 

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool Utrecht. CMD is een ontwerpopleiding voor het bedenken, maken en managen van (digitale) media. Het is een erg brede opleiding waarbij je met veel kanten van de design-wereld in aanraking komt. Zelf vind ik de visuele kant meestal het leukst, met name animatie. Daarom voel ik mij bij Rekel helemaal op mijn plek, ik kan hier nog meer leren over film, animatie en (nog toffer) een combinatie van beide!

Ik heb net mijn eerste week achter de rug. Het was een week met veel nieuwe kennismakingen en leermomenten, maar vooral ook veel bijzonder belegde broodjes. Daarnaast heb ik mijn eerste opdracht gekregen: ik mag meewerken aan vijf korte animaties met video-elementen voor de Dopingautoriteit! Volgende week is de eerste draaidag. Ik kijk er enorm naar uit om lekker aan de slag te gaan en heel veel nieuwe dingen te leren!