Rekelgroentje

03 oktober 2017

 

Categorie: Rekels

Mijn naam is Laura van Gaalen en ben 25 jaar. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding animatie op het AKV St. Joost in Breda. Hier heb ik verschillende animatietechnieken leren kennen. Mijn ambitie is om in de toekomst in de filmwereld te gaan werken. 

Nu wil ik meer ervaring op doen in een animatiebedrijf. Rekel Producties lijkt mij hiervoor een geschikte plek. Het is een klein bedrijf waardoor je iedereen leert kennen. Ook is hun werk heel gevarieerd en het gebruik van de combinatie van film en animatie spreekt mij erg aan. Hierin kan ik een hoop leren. Natuurlijk hoop ik ook aan Rekel iets te kunnen bijdragen en dan vooral met het helpen van de verhalen, vormgeving en de animaties.

Ik ben nu twee weken aan het werk. Ik blijf tot het eind van dit kalenderjaar en ben er vier dagen per week. In mijn eerste weken heb ik de leiding gekregen over de Instagram posts. We posten 3 keer per week van elk afgerond project een video. Ik moet het overzicht houden, materiaal verzamelen, taken verdelen en zorgen dat er gepost wordt.

Het is voor mij nog wennen omdat het natuurlijk een nieuwe omgeving is en om mijn plekje te vinden, maar ik ben voor de volle 100% aan de slag gegaan!