Terugblik op 2015

23 december 2015

 

Categorie: Achter de schermen

 

Auteur: Kristian Claas


Terugblikken met mijn Rekel Top 5!
Het eind van 2015 nadert en dat betekent terugblikken, vooruitkijken en mijn Rekel Top 5.
Dat deed ik vorig jaar ook in deze post. Dit jaar blog ik weer want er is genoeg gebeurd en er staat van alles op stapel. Terugkijkend op 2015 zie ik hele mooie producties waar met veel passie aan gewerkt is. 

Hieronder in willekeurige volgorde mijn persoonlijke top 5 van Rekelproducties uit 2015 waar ik een bijzondere herinnering aan heb:

De Koninklijke Bibliotheek 
Een moodfilm waar een mooie synergie plaatsvond tussen klant, producer, creatie en regie. Dat de film werd geselecteerd voor de avond van de korte film tijdens het NFF was daarbij de kers op de taart.

Dopingautoriteit / Ambassadeursfilms
De dopingautoriteit en Rekel Producties zijn een perfecte match. In de afgelopen jaren hebben we vaker met de bevlogen medewerkers van de Dopingautoriteit mogen werken en dat leidt altijd tot mooie en vernieuwende video?s. Ook in 2016 gaan we de samenwerking weer aan. Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een documentaire over de staat van het Nederlandse bodybuilding.

Zorgverzekeringslijn
Een helder concept, een klant die wel van een geintje houdt en mijn eerste project als uitvoerend producent. De films zijn opgepikt door de landelijke media en de resultaten van de campagne overstegen de verwachting van de klant, al met al een heel fijn project om aan te mogen werken!

Arval
Voor deze productie werd ons kantoor omgebouwd tot filmset. Een bijzondere productie waarbij nauw overleg is met de klant om een optimaal resultaat te behalen. De uitdaging was om een waardige opvolger te maken van de film ?Kennismaken?. Beide producties worden internationaal ingezet. De 2e Arval-film heet 'Wij beheren, u houdt controle'. De film wordt medio januari 2016 door Arval gelanceerd. Houd 'm in de gaten!

LOEK!
Een van de laatste producties van 2015 en mijn favoriet! Waarom? Kijk zelf maar!
 

Leuke feestdagen en een filmisch Nieuwjaar!