Videobrochure, een verrassend promotiemiddel

09 mei 2019

 

Categorie: Trends

Jansen de Jong Bouw liet door ons een videobrochure maken, eigenlijk een direct mail met een filmpje. Een verrassend kanaal om film te verspreiden.

Hoge attentiewaarde

Het bouwbedrijf biedt woningcorporaties een uniek en duurzaam concept voor grootschalig onderhoud. Om dit concept onder de aandacht te brengen had Janssen de Jong Bouw behoefte aan een sterke en persoonlijke insteek: een videobrochure. De direct mail is onderdeel van een promotie-actie en bedoeld om interesse te wekken voor een afspraak.

Videobrochure

Een videobrochure is een kaart met een klein beeldscherm. Hierop speelt kwalitatief en met voldoende afspeelduur een filmpje. Jansen de Jong Bouw koos voor een persoonlijke boodschap van hun commercieel manager. Als je de videobrochure openslaat start de video meteen, je aandacht wordt direct gevangen. Met knopjes onder het scherm kun je de film pauzeren, opnieuw afspelen en het volume regelen.
 

Op maat gemaakt

In zo'n videobrochure is elk soort video(boodschap) mogelijk. Rekel filmde de persoonlijke boodschap op locatie. Samen met een vormgever en copywriter hebben we de videobrochure op maat en volgens huisstijl van Jansen en de Jong ontworpen. We hebben daarbij gekozen voor een compacte uitvoering zodat de videobrochure via de brievenbus verstuurd kon worden. Handzaam dus!

Interesse in een videobrochure? Neem vrijblijvend contact met ons op.