WERKWIJZE

Altijd custom-made

 

Wij werken altijd op maat. Iedere productie, elke opdrachtgever en iedere doelgroep is uniek. Dat zijn onze videoproducties dus ook.

Concept

We beginnen met een korte telefonische intake. Daarbij maken we een afspraak voor een offertegesprek om meer te horen over wensen en mogelijkheden. Het resultaat is een creatief basisconcept met een begroting. Bij akkoord start de productie. Die bestaat uit vier fases.

Creatie

1. Pré-productie

De productie start met het uitwerken van het creatief concept. Hierbij adviseren wij over de beste manier om het communicatieprobleem met audiovisuele middelen op te lossen. Op basis van het concept schrijven we in deze fase ook het scenario.

2. Productie

In deze fase creëren we het benodigde beeldmateriaal. Bij animatie gaat het om illustraties, bij video meestal om draaidagen. De samenstelling van de crew is afhankelijk van het soort productie en bestaat uit minimaal twee personen: een cameraman en een regisseur. Bij voorkeur is er ook een contactpersoon vanuit de opdrachtgever aanwezig.

3. Post-productie

Tijdens de montage zetten we de film in elkaar. Bij animaties komen de getekende elementen tot leven. Bij videomontage knippen en plakken we het gefilmde materiaal en voegen vormgeving, animatie en muziek toe. Als de film of animatie op zo?n 80% klaar is, is er een viewing. Een moment om feedback te geven. Viewen kan bij Rekel en/of online. 

4. Oplevering

In de eindfase leveren we de film op in het meest geschikte bestandsformaat. Daarna zijn we er nog niet, we adviseren en begeleiden ook bij de implementatie. Dat kan gaan om videomarketing bij online inzet via videoplatforms als YouTube en op sociale media kanalen, maar ook om technische assistentie bij vertoning tijdens congressen en beurzen.