"Eindresultaat op hoog niveau"

04 juli 2018

Hay Smits – Systeembeheerder Topspeed Netherlands B.V.

In het eerste kwartaal van 2018 zijn we met Rekel in contact gekomen, we hebben destijds een aantal bedrijven gecontacteerd waaronder Rekel Producties.
Toen alle vereisten op een rij stonden hebben we elke partij benaderd. Prijs, kwaliteit, en klantvriendelijkheid waren voor ons belangrijke hoofdpunten. Uiteindelijk hebben we voor Rekel gekozen, Rekel had communicatief de overhand op de rest. 

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het scenario en een datum geprikt voor het fysieke werk. Ik had veelvoudig contact met Maaike. Er werd altijd snel en inhoudelijk antwoord gegeven op onze vragen en vernieuwde versies van het scenario.

Tijdens het proces wist Rekel ons goed te begeleiden en de juiste punten te benoemen om de film nog sterker te maken. Er is op locatie gefilmd, Medewerkers waren zeer vriendelijk en hadden verstand van zaken, ze dachten goed mee om het eindresultaat tot een nog hoger niveau te tillen.

Het eindshot is gefilmd in Utrecht, hier zijn we met een Bakwagen en een drone aan de slag gegaan. Duidelijke instructies, wederom vriendelijk met oog op een professioneel eindresultaat.

Film was gereed op de afgesproken datum en kon direct gebruikt worden bij de conferentie.

Rekel, nogmaals bedankt voor jullie inzet!