Over ons

Wat ons beweegt

 

Rekel is een videoproductiebedrijf in Utrecht. Wij zien het als onze missie om met mooie films en animaties jouw doelgroep te raken. Maken om te raken dus! Dat doen we vanuit onderstaande visie.

Communicatie

Film staat voor het beleven van een verhaal. Indringend, confronterend, lerend. Video is daarmee een krachtig en onderscheidend middel in de communicatiemix. Wij zoeken altijd naar de kern van de boodschap en vertalen die naar heldere concepten en creatieve films. Zo helpen we onze opdrachtgevers met het oplossen van hun communicatievraagstukken.

Content

Video is hét online medium. In 2018 bestond 80 procent van de gelezen/beluisterde/bekeken content uit video's. Wij geloven niet in maken om te maken, maar in maken om te raken. We denken altijd vanuit de kijker en maken vanuit dat oogpunt boeiende, relevante films en animaties.

Creatie

In onze films staat de inhoud centraal. Om de boodschap te vertalen naar heldere beeldtaal die de doelgroep raakt, zoeken we naar de beste vorm. Daarbij omarmen we iedere denkbare techniek. Filmen met drones of steadycam, 2D of 3D animatie, 360° video of VR. Niets is onmogelijk! De gebruikte techniek staat voor ons altijd in dienst van de inhoud.

Context

Hoe vertaal je een aansprekende film naar effectieve communicatie? Om je publiek te raken moet je de doelgroep wel weten te bereiken en te confronteren. Niet alleen content, maar ook context is dus king. Wij denken mee over (interactieve) toepassingen, het juiste videoplatform en implementatie tijdens events. Ook op dat vlak is Rekel partner!