Terug naar overzicht

kiesBeter

Voorlichtingsfilm bedoeld voor particulieren die online op zoek zijn naar objectieve kwaliteitsinformatie over de zorg

KiesBeter.nl

De website KiesBeter.nl is een openbare zorgportal. De site is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het RIVM ontwikkelt en beheert de site. Gebruikers vinden op de site vergelijkende informatie over zaken als zorgverzekeringen, ziekenhuizen en medicijnkosten.

Opdracht

Na onze eerdere film over kiesBeter.nl heeft het RIVM ons in 2012 opnieuw gevraagd een voorlichtingsfilm te produceren voor de website. Deze keer gaat de film over informatie met betrekking tot de kwaliteit van zorg. De film heeft als doel kijkers te informeren over de kerntaak van de website kiesBeter.nl: het verstrekken van vergelijkende kwaliteitsinformatie over zorggerelateerde onderwerpen.

De film

De film laat zien wat voor soort kwaliteitsinformatie beschikbaar is op kiesBeter.nl en waar en hoe die gevonden kan worden. Aan de hand van het verhaal van Eric die voor zijn vader een ander verpleeghuis zoekt, wordt duidelijk dat iedereen kan en mag kiezen in de zorg, ongeacht de zorgaanvraag. Of het nou gaat om veel voorkomende zorg die je het liefst dichtbij ontvangt, of om specifieke zorg waarbij afstand geen rol speelt. In alle gevallen speelt kwaliteit een belangrijke rol bij het maken van de beste keuze.

"Rekel streeft naar de hoogste kwaliteit"Sharon van Sprang - Marketeer RIVM kiesBeter.nl
Opdrachtgever
RIVM
Project
kiesBeter Kwaliteitsinformatie
Datum
26-09-2012
Techniek
After Effects, Canon EOS 7D

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl