Terug naar overzicht

100% Dope Free

Promotiefilms van 100% Dope Free ambassadeurs Madelein Meppelink en Jetze Plat

De vraag

De Dopingautoriteit wil met het programma 100% Dope Free het kennisniveau van de (aankomende) topsporter over doping optimaliseren en de houding en het gedrag ten aanzien van dopinggebruik gunstig be├»nvloeden. Onderdeel van het programma is de inzet van ambassadeurs. Zij vertellen op hun manier waarom zij dopingvrij sporten belangrijk vinden en waarom zij zich als ambassadeur hard maken voor een doping vrije sport.

Eerder hebben wij films gemaakt met diverse ambassadeurs van 100% Dope Free. Inmiddels hebben zich twee nieuwe toppers bij hen gevoegd en heeft de Dopingautoriteit ons opnieuw gevraagd de films met hen te maken. Het betreft:

Portretfilms

We hebben de sporters gefilmd in hun natuurlijke 'sportomgeving'. Daar waar ze zich thuis voelen en zodoende op authentieke wijze hun verhaal kunnen vertellen. Het verhaal wordt ondersteund door beelden van de sporter in aktie, soms in slomotion, soms dicht op de huid.

Dit heeft geresulteerd in twee portretfilms die niet alleen een positieve boodschap brengen m.b.t. dopingvrij sporten, maar ook een inkijkje geven in het sportleven van twee bijzondere mensen.

 

 

 

Opdrachtgever
Dopingautoriteit
Project
100% Dope Free Ambassadeurs
Datum
23-10-2015
Techniek
Sony FS7, After Effects

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl