Terug naar overzicht

Hilco Welding

Corporate moodfilm over een hofleverancier in lastoevoegmaterialen

Hilarius Haarlem Holland B.V.

Hilarius Haarlem Holland BV, internationaal opererend onder de naam Hilco, ontwikkelt, produceert en distributeert lastoevoegmaterialen. Het bedrijf maakt haar producten, zoals de Hilco Red Extra lasstaven en slijpschijven in Europa en heeft afnemers over de hele wereld. Vooral de Midden-Amerikaanse en Aziatische markt is groot. Nadat we in 2015 een film hebben gemaakt over de benoeming tot hofleverancier, heeft Hilco ons in 2016 gevraagd een corporate film te maken.

 

 

Corporate Moodfilm

We hebben ervoor gekozen de corporate film de vorm van een moodfilm te geven. Hierin staat de term 'verbinden' centraal. Hilco verbindt met haar lastoevoegmaterialen niet alleen constructies, het bedrijf bindt wereldwijd ook mensen en organisaties. Dat laat de film zien.

Taalversies

Vanwege het wereldwijde netwerk van Hilco hebben we een Engelse en een Spaanse versie van de video gemaakt. In 2018 heeft Hilco ons gevraagd ook een Duitse versie van de film te maken.

Voor social media hebben we van alle taalversies ook ondertitelversies van de film gemaakt. Zodat de film ook zonder audio goed te volgen is.

  

"De film straalt uit wie we zijn"Paul Roukema - Managing Director/Owner Hilarius Haarlem Holland B.V.
Opdrachtgever
Hilarius Haarlem Holland B.V.
Project
Corporate moodfilm
Datum
04-05-2017
Techniek
Sony FS7 + Cineprimes

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl