Terug naar overzicht

Patiëntenfederatie

Corporate moodfilm over de speerpunten van de patiëntenfederatie

Patiëntenfederatie Nederland

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiënten- en consumentenorganisaties en komt op voor alle mensen die zorg nodig hebben. De Patiëntenfederatie verstevigt de positie van patiënten in de spreekkamer en in het zorgstelsel. Op basis van de ervaringen van mensen zorgt de Patiëntenfederatie dat de zorg steeds beter aansluit bij wat mensen vragen. Patiëntenfederatie Nederland biedt via haar kanalen -zoals patientenfederatie.nl en ZorgkaartNederland.nl- informatie die mensen helpt bij het maken van keuzes in de zorg.

Om dit verhaal te vertellen heeft de Patiëntenfederatie ons gevraagd een corporate film te ontwikkelen. Voorkeur daarbij was om met echte mensen te werken.

Corporate moodfilm

Voor deze film hebben we ervoor gekozen de patiënt letterlijk centraal te stellen. Een film met echte mensen, gefilmd in een omgeving die aansluit bij de inhoud. De patiënten in de film stellen ieder een persoonlijke vraag met betrekking tot de zorg. De voice over gaat vervolgens dieper in op de betreffende onderwerpen en de rol die de Patiëntenfederatie hierin heeft.

De film heeft natuurlijk een plek op de website van de Patiëntenfederatie en wordt daarnaast ingezet via andere online kanalen en bij presentaties.

Ook een corporate moodfilm laten maken? Neem dan contact met ons op!

 

"Met zorg en respect gemaakt"Caroline de Moor - Senior Communicatieadviseur Patiëntenfederatie Nederland
Opdrachtgever
Patiëntenfederatie Nederland
Project
Corporate film
Datum
04-09-2017
Techniek
Sony FS7

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl