Terug naar overzicht

Digitaal aanvraagsysteem

Animatie over het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (Das)

Sorgente en Das

Sorgente is specialist in medische voeding. Samen met artsen en diëtisten biedt Sorgente ondersteuning bij het gebruik van medische voeding buiten de muren van zorginstellingen. Daarnaast levert het bedrijf medische voedingsproducten en materialen aan huis. 

Onderdeel van de dienstverlening is het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (Das). Op dit online platform kunnen diëtisten en dokters medische voeding bestellen voor patiënten die dit soort voeding thuis nodig heeft. Sorgente heeft Das een upgrade gegeven naar de nieuwste technologische maatstaven. Het aanvraagsysteem is daarmee gebruiksvriendelijker én voldoet aan de eisen op het gebied van privacy.  

De animatie

De animatie is een promotiefilm voor het vernieuwde digitale aanvraagssysteem van Sorgente. Met het nieuwe Das kunnen diëtisten en artsen nog eenvoudiger medische voeding bestellen. 

In de animatie laten we zien op welke punten Das verbeterd is. Daarbij kunnen artsen en diëtisten zien hoe ze eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen en aanpassen.

Inmiddels is er ook een Engelstalige versie van de animatie beschikbaar.

Ook een animatie laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424

Opdrachtgever
Sorgente
Project
Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (Das)
Datum
15-01-2018
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Paul Keyzer

Paul Keyzer

Telefoon: [06] 24635530

paul@rekelproducties.nl