Terug naar overzicht

RenovatiePlus

Bedrijfsfilms over een uniek concept voor grootschalig onderhoud van woningen

Janssen de Jong Bouw & RenovatiePlus

Janssen de Jong Bouw is een innovatief bouwbedrijf in totaaloplossingen. Vanuit verschillende vestigingen bouwt, verbouwt, ontwikkelt, beheert en innoveert Janssen de Jong Bouw. Samen met de klant realiseert het bouwbedrijf de beste oplossing.

Voor het grootschalig onderhoud van verouderde systeemwoningen heeft Janssen de Jong Bouw Oost een uniek concept ontwikkeld: RenovatiePlus. Hiermee is het mogelijk woningen in vijf dagen tijd volledig aan te pakken voor grootschalig onderhoud. Daarbij worden gevels en dak in één dag vervangen en kan het huis worden verduurzaamd tot Nul op de Meter (NOM-woning).

Een interessant concept voor woningbouwverenigingen die werken aan het halen van energielabel B in 2021. Daarom wil Janssen de Jong Bouw haar concept onder de aandacht brengen van woningbouwverenigingen, onder meer met een serie films.

De films

We hebben verschillende films gemaakt voor uiteenlopende gebruiksdoelen:

  1. Promotiefilm - deze film geeft compact en duidelijk weer wat RenovatiePlus is en wat het woningcorporaties en bewoners brengt. De film moet corporaties prikkelen contact op te nemen om zo meer te horen over het concept.
  2. Videobrochure - een mooie combinatie van print en video. Met deze direct mail heeft Janssen de Jong Bouw heel gericht een aantal woningbouwverenigingen benadert om ze te interesseren voor RenovatiePlus.
  3. Social Media films - speciaal voor verspreiding voor soclale media hebben we vijf filmpjes gemaakt zodat Janssen de Jong Bouw ook via deze weg het concept onder de aandacht kan brengen.
  4. Technische film - dit is de langste film uit de serie. Deze film gebruikt Janssen de Jong Bouw als ze met directeuren of managers vastgoed spreken om ze meer zicht te geven op de werkwijze en technieken.

 

 

Opdrachtgever
Janssen de Jong Bouw
Project
RenovatiePlus
Datum
18-06-2018
Techniek
Panasonic Cinema VariCam, Aftereffects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl