Terug naar overzicht

LRN-line

Animatie over LRN-line, het LIFO-model van educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff voor het voortgezet onderwijs

ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff is een educatieve uitgeverij. Het bedrijf maakt lesmateriaal voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en voor het MBO en HBO. Nu de digitalisering in het onderwijs sterk ontwikkelt, spelen uitgeverijen hier op in. Al jaren verrijken educatieve uitgeverijen als ThiemeMeulenhoff hun boeken met online content.

Voor het voortgezet onderwijs heeft ThiemeMeulenhoff nu ook ruim tien lesmethodes beschikbaar volgens het LIFO-model (Licentie en Foli. Dat betekent dat lesmateriaal volledig digitaal beschikbaar is en daarnaast in de vorm van boeken. ThiemeMeulenhoff biedt deze lesmethodes aan onder de naam LRN-line.

Animatie LRN-line

ThiemeMeulenhoff wil LRN-line onder de aandacht brengen bij docenten, schooldirecties en schoolbesturen. Een van de middelen die ze daarbij inzetten is de animatie die wij voor ze gemaakt hebben.

In de film wordt duidelijk wat LRN-line is, wat de meerwaarde is van LRN-line, wat LRN-line leerlingen en scholen biedt en wat LRN-line onderscheid van andere LIFO-modellen.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) eind januari 2019 was een prima gelegenheid de film voor het eerst te vertonen. Daarna heeft de animatie ook een plek gekregen op de website van ThiemeMeulenhoff en wordt de film actief verspreid onder de doelgroep, onder via de sociale media-kanalen van ThiemeMeulenhoff.

Opdrachtgever
ThiemeMeulenhoff
Project
LRN-line
Datum
21-01-2019
Techniek
Illustrator, After Effects

Meer informatie over deze productie

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

Telefoon: [06] 21277918

maaike@rekelproducties.nl