Evenementenfilm laten maken

Congressen visueel versterken

 

Wij produceren geregeld event video's die op een congres of symposium vertoond worden. Daarnaast maken we ook sfeerreportages en aftermovies  van evenementen. We filmen evenementen en zorgen dat de sfeer van de film past bij de organisatie en de doelgroep. 

 

 

Videopresentaties

Op veel evenementen maakt film onderdeel uit van het programma:

  1. Opening 
  2. Videoboodschap
  3. Informatieve film 

 

1. Openingsfilm

Met een event video open je het evenement op een pakkende manier. Bezoekers komen meteen in de sfeer van de dag en worden geprikkeld aan de slag te gaan.

2. Videoboodschap

De aanwezigheid van een bekend persoon zet evenementen kracht bij. Volle agenda's laten dat helaas niet altijd toe. Een videoboodschap is dan een prima oplossing. De afwezige kan de deelnemers zo toch persoonlijk te woord staan. 

3. Informatieve film

Een infofilm is een goed middel om deelnemers te informeren, te inspireren of om het gesprek op gang te brengen. Film vergroot de impact van het programma-onderdeel en is een aantrekkelijke afwisseling.

Sfeerreportage

Wij maken ook sfeerverslagen van bijeenkomsten. Deze reportages geven een goede impressie van het event (congres of symposium). 

 

Meestal worden sfeerreportages online vertoond om afwezigen alsnog de kans te geven een indruk te krijgen van het evenement. Voor de deelnemers is het leuk om de dag nog 's opnieuw te beleven. Daarnaast kan een sfeerverslag ingezet worden voor werving van bezoekers van het volgende event.

 

Ook een evenementenfilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 030 2510424