Promotiefilm laten maken

Je doelgroep overtuigen

 

Denk je eraan een promotiefilm te laten maken? Wij kunnen je daarbij helpen. Wij zijn een compact bureau dat met sterke films producten en diensten een flinke boost kan geven. Samen met jou als opdrachtgever kiezen we tijdens een creatief proces voor video, animatie of een combinatie van beide. Zo kun je bij ons een effectieve promotiefilm laten maken die je doelgroep raakt!

 

Voor welke vorm kies je?

Wil je een promotiefilm laten maken? Dan is het bepalen van de vorm een belangrijke stap. Ieder product of dienst is anders en doelgroepen kunnen veel van elkaar verschillen, promotiefilms dus ook. Wij maken films in alle mogelijke vormen. Van puur animatie tot compleet gefilmde promotievideo's en alles wat er tussen in ligt. Welke vorm in jouw geval het best is bepalen we graag samen. Waar passend zetten we een drone in of combineren we video met animatie. Dat zie je bijvoorbeeld in de promotiefilm die we voor koeriersbedrijf Topspeed hebben gemaakt. Door het toevoegen van animaties ontstaat een nieuwe dimensie; een extra laag waarin je van alles kunt communiceren en waarmee je je promotiefilm naar een hoger niveau tilt.

 

Promotie van een applicatie of website

Heb je een website, platform of app die gepromoot moet worden? Ook hiervoor kun je bij ons promotiefilms laten maken. Met behulp van geanimeerde aanwijselementen nemen we de kijker mee langs de belangrijkste punten van jouw applicatie. De verschillende schermen en buttons plaatsen we in een dynamische omgeving. Waar nodig voegen we geanimeerde characters toe aan je promofilmpje. Zo houden we de film aantrekkelijk en zal de boodschap beter blijven hangen. Een helder voorbeeld van deze vorm zie je terug in de promotiefilm die we voor het Wageningse alumniplatform WUR Connect hebben gemaakt. Ook een promotiefilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bel (030) 2510424

of vul onderstaand contactformulier in

 


*
*
*
* Verplicht veld